Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın bapları kullanım düzlükına bakarak, rengine bakılırsa evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması süflidaki gibidir

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde kâin insanoğluın ve özge zihayatların yangın yahut herhangi bir ivedili boyut esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin örgülmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme ehil, binalması ıztırari, binaların vazgeçilemez unsurları arasında mekân almaktadır.

Bursa’nın Saika ilçesinde kağıt ve elyaf fabrikalarında yangın çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sonrası Yangın Kapısı yangınlar yoklama altına düzenındı.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı Ne Takılır? Her binanın iye evetğu meydan ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından yapılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve dipında hiçbir yanıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page